Vi binder smukke begravelsesbuketter, bårebuketter samt kistepynt

I sorgens stund kan blomsternes skønhed hjælpe os med at udtrykke vores respekt for den afdøde og bringe trøst til de efterladte.

Bårebuketter og kranse

Bagsværd Blomster har stor erfaring med både bårebuketter og kranse. Vi hjælper gerne med at skabe en personlig blomsterhilsen. Du har også mulighed for at træffe speciel aftale om, hvordan du ønsker bårebuketten skal bindes. Hvis du har ønsker omkring farvevalg og bestemte blomster, kan vi ligeledes skaffe dette. Du skal blot henvende dig i god tid før begravelsen eller bisættelsen.
Blomsterdekorationer i kirken eller i kapellet


Hvis du skal have pyntet med små blomsterbuketter i kirken eller kapellet, laver Bagsværd Blomster det lige efter dine ønsker. Vi sætter gerne rigelig tid af, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Helt uforpligtende naturligvis.

Vi laver smukke blomsterkranse og dekorationer til alle højtider, som du kan lægge på gravstedet ved senere lejligheder.​

Kontakt os

Henvend dig altid i god tid før begravelsen eller bisættelsen finder sted. Vi hjælper dig med at gøre din kæres sidste rejse til en smuk begivenhed.